Адреса: Перо Наков бр.1, Скопје

Имо Македонија | Враќање на ДДВ
Враќање на ДДВ | Имо

ЛОКАЦИЈА

Адреса:

Перо Наков бр.1

Скопје

Контактирајте не

Име и презиме

Фирма

Телефон

E-mail*

Враќање на ДДВ | Имо

Враќање на ДДВ

Ние нудиме на наплата или враќање на средствата на странски ДДВ (враќање на данок) за правни лица во Македонија, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска и Словенија.

Враќање на ДДВ за саеми | Имо

Враќање на ДДВ за саеми

Врати парите што ќе се инвестира. Ние нудиме на враќање на ДДВ за странските компании кои се вклучени во меѓународни саеми во светот.

Враќање на ДДВ за хотелско сместување

Враќање на ДДВ за хотелско сместување

Сте платиле сместување во странство преку фирма? Јавете ни се и да се вратат своите пари преку ДДВ.

Враќање на ДДВ за патување | Имо

Враќање на ДДВ за патување

Патуваат низ светот и не знам дали ќе може да се врати барем дел од парите ќе се трошат? Ние сме тука за да се добие парите назад преку враќање на ДДВ.

Враќање на ДДВ за патување | Имо

Враќање на ДДВ за превоз

Ние ги врати парите за превоз (гориво и патарини за меѓународен транспорт на стоки и патници) за враќање на ДДВ.

Враќање на ДДВ | Имо

Враќање на ДДВ за обуки, симпозиуми и конференции

Сте биле во обука, симпозиум или конгрес во странство и сакате да ги врати парите? Јавете ни се и да добијат враќање на средствата од ДДВ.

Враќање на ДДВ | Сервис ИМО

Фирмата ДДВ Сервис ИМО e eксклузивен и генерален застапник за швајцарската фирма Cash back зa пазарот на Србија, Македонија и Црна Гора.

Оваа швајцарската компанија е повеќе од 20 години се занимава исклучиво враќање на странските ДДВ (данокот) за правни лица и има канцеларии во 38 земји низ целиот свет.

Нашата компанија специјализирана за рефундирање (поврат) на ДДВ од странство, за компаниите од Србија во однос на трошоците на услуги направени во странство.

Зошто да не одберете нас?

Поради наплата на данок за странски правни лица во Република Македонија, на истиот стандард што оваа услуга е достапна во Германија, Франција или која било друга земја на ЕУ.

Мрежата Cash Back кој во канцеларијата во Скопје има меѓународен ИВА сертификат, кој е највисокиот меѓународен стандард на Европа за ваков тип на услуги.

Враќање на ДДВ | Кои се нашите клиенти

Клиенти во нашата мрежа на компании со познати брендови.

Во нашата мрежа, 40% од клиентите за повеќе од 5 години.

Јавете се во нашата локална канцеларија и станете нашиот клиент.

Останете во контакт